Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949
Коментари Харесай

Нетаняху уволни министъра на отбраната на Израел

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и уволни през днешния ден своя министър на защитата Йоав Галант, откакто Галант съобщи през вчерашния ден на конференция, че няма да поддържа правосъдната промяна на държавното управление, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на израелската организация ТПС.

Това бе първата обществена демонстрация на противоречие от страна на участник в обединението на премиера Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и. Позовавайки се на нуждата от разговор с опозицията, Галант изиска от обединението на Нетаняху да изчака до края на еврейския празник Пасха, който стартира на 5 април, преди да продължи с спорния си проект за преразглеждане на правосъдната система. Той съобщи, че се притеснява, че проектите за правосъдна промяна съставляват опасност за сигурността на страната. Планът провокира най-масовото протестно придвижване в историята на Израел, което всяка седмица изкарва хиляди хора на улицата, където те влизат в конфликти с полицията, означи АП.

" Няма да вземам участие в това ", сподели Галант, въпреки че не посочи какво ще се случи, в случай че държавното управление продължи да се пробва да прокара промяната. Изявлението му е първата цепнатина в обединението на Нетаняху, която е най-дясното държавно управление в историята на Израел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР